ОСТАННІ НОВИНИ

Обох російських військових взяли під варту. В присутності консула РФ

|

Шевченківський райсуд міста Києва дозволив тримати під вартою російського військовослужбовця Євгена Єрофеєва. Про обрання такого запобіжного заходу у своєму Facebook  повідомив радник голови СБУ Маркіян Лубківський, пише Українська правда.

Раніше вже повідомлялося про запобіжний захід Александрову.

«За клопотанням Служби безпеки України про застосування щодо громадян Російської Федерації, військовослужбовців ГРУ ГШ РФ капітана Євгена Єрофєєва та сержанта Олександра Алєксандрова міри запобіжного заходу – тримання під вартою, було прийнято рішення про їхній арешт строком до 19 липня ц.р. У зв’язку з необхідністю завершення лікування російських військовослужбовців, конкретне місце утримування під вартою підозрюваних Єрофєєва та Алєксандрова буде додатково визначено Головним слідчим управлінням СБУ», – повідомив Лубківський.

Лубківський зазначив, що судове засідання, як і зазвичай, проведено у відкритому режимі, доступ нікому не обмежувався.

Російське видання ТАСС з посиланням на прес-секретаря посольство РФ в Україні повідомило, що російський консул був присутній на судовому засіданні по Єрофеєву.

Як відомо, 16 травня під час бойового зіткнення в районі міста Щастя військовослужбовці 92-ї окремої механізованої бригади затримали двох російських спецназівців зі складу диверсійно-розвідувальної групи – Олександра Алєксандрова та Євгена Єрофєєва.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *