ОСТАННІ НОВИНИ

Веремчук вимагає від Садового припинити забудову у парку «700-річчя Львова»

|

народний контрольСьогодні, 21 травня, на черговому засіданні сесії міської ради голова депутатської групи «Народний Контроль» у ЛМР Валерій Веремчук звернувся до міського голови Львова Андрія Садового з вимогою заборонити незаконне будівництво у парку «700-річчя Львова». Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі «Народного контролю».

«До мене звернулися мешканці, які проживають у Шевченківському районі, і повідомили про те, що на території парку «700-річчя Львова» прилеглій до вулиці Шеремети, проводяться підготовчі будівельні роботи. Є зафіксовані фото, де невідомим  транспортом проводиться навіз землі та інших будівельних відходів», – йдеться у депутатському зверненні Валерій Веремчука.

народний контроль2Також голова «Народного контролю» наголосив, що зараз сквер у жалюгідному стані — там немає ані пішохідних доріжок, ні освітлення, ані лавочок та смітників.

Відтак, «Громадський рух «Народний Контроль» виступив за негайне зупинення незаконного будівництва у парку.

«Ми переживаємо, що постане незаконна забудова, яку потім вже ніхто не знесе. Чиновники зволікають із затвердженням меж парку і це може зробити юридичний вакуум. Я сподіваюся, що мій запит і належна реакція міського голови зупинить цю незаконну забудову», – сказав Валерій Веремчук.

До слова,  раніше активісти «Народного Контролю» збирали підписи на облаштування даного парку. Їх уже передали меру Львова Андрію Садовому.

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *