ОСТАННІ НОВИНИ

Свято української вишиванки на передовій

|

Вишита сорочка – не лише унікальне національне вбрання українців. У вибагливих візерунках душа нашого народу: красива, витончена, могутня. Пам’ятають та шанують це й воїни АТО. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Міноборони України.

14

15

На Луганщині військовослужбовці 24 окремого штурмового батальйону ЗС України, одягли подаровані волонтерами вишиті сорочки, аби приєднатись до усіх українців у вшануванні старовинної та самобутньої традиції.

18

18a

19

За словами головного старшини батальйону, прапорщика Валентина Лихоліта, вишиванка ідентифікує Українців по всьому світу.

20

«Ми хочемо привітати усіх українців, де б вони не перебували, із святом вишиванки. Одягу, який ідентифікує нас по усьому світі. Сьогодні також і велике духовне свято Вознесіння. Хай Бог нам допоможе, нехай буде радість в кожній сім’ї. Тут, на передньому краї, ми робимо все для того, щоби в Україні запанував мир», – запевнив старшина 24 ОШБ.

22

А хлопчик, який завзято позує разом з бійцями української армії – трирічний старобільчанин Ілля. Спеціально до свята батьки купили вишиванку і для нього. Саме йому жити у вільній, оновленій Україні.

23

16

17

Фото: Володимир Скоростецький

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *