ОСТАННІ НОВИНИ

Свободівці вимагають перевірити заклади громадського харчування мережі «ФЕСТ» у Львові

|

ПравдаДепутати Львівської міської ради від ВО “Свобода” вимагають перевірити усі заклади громадського харчування мережі “ФЕСТ” у Львові на відповідність чинним санітарним нормам та притягнути до відповідальности осіб, з вини яких на лікарняних ліжках опинилися відвідувачі ресторації “Театр Пива “Правда”. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської обласної організації ВО «Свобода».

Із відповідним депутатським зверненням до начальника Головного управління Державної санітарно-епідеміологічної служби України у Львівській області Романа Павліва та начальника ГУ МВС України у Львівській області Дмитра Загарії 21 травня 2015 року звернувся депутат-свободівець Богдан Галайко.

“Минулого тижня у Львові виник спалах кишкової інфекції серед львів’ян та гостей міста, які 10–12 травня 2015 року харчувались у ресторації “Театр Пива “Правда”. Внаслідок масового отруєння у цьому закладі з діагнозом “харчова токсикоінфекція” та “гостра кишкова інфекція” госпіталізували 67 осіб. Станом на 20 травня 2015 року 33 клієнти ресторації “Театр Пива “Правда” досі перебувають у лікарні”, – зауважив Богдан Галайко.
“До 2013 року у цих приміщеннях були торговельні зали.

Прикметно, що приміщення на пл. Ринок, 32 , де розташована ресторація “Театр Пива” “Правда”, були приватизовані упродовж 2011–2013 років за вартістю, суттєво нижчою від ринкової. За фактами завданих збитків місцевому бюджету в особливо великих розмірах проти оцінювача цих приміщень, близького родича міського голови Андрія Садового, було порушено кримінальне провадження.

Після приватизації там функціонує заклад, де порушуються санітарні норми та, як наслідок, масово отруюються люди. Ми вимагаємо перевірити усі заклади мережі “ФЕСТ” на відповідність санітарно-епідеміологічним нормам та притягнути до відповідальності осіб, з вини яких настали тяжкі наслідки для життя та здоров’я людей”, – зазначив свободівець.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *