ОСТАННІ НОВИНИ

Перевізники невдоволені новою ціною проїзду у маршрутках. Хочуть ще більше

|

Marshrutky-vodijВартість проїзду у львівському автотранспорті в розмірі 4-ох гривень зовсім не рятує автоперевізницьку галузь. Таку заяву сьогодні, 21 травня, на сесії Львівської міськради зробив депутат від фракції ВО «Свобода» Євген Білінський, який колись був співвласником компанії «Фіакр», передає кореспондент Львівського порталу.

«Зростання тарифу до 4 гривень – абсолютно не рятує перевізників. Бо вони усе купують у валюті. Вже сьогодні половина автопарків стоїть під парканами, бо їх нема за що ремонтувати», – сказав Євген Білінський.

Відтак депутат спрогнозував, що дуже скоро львівські маршрутки не просто будуть диміти, а взагалі не зможуть виїжджати на маршрути через несправність.

Разом з тим «свободівець» не зміг дати чіткої рекомендації, як вийти з ситуації, що склалася на ринку автоперевезень, і лише запропонував міській владі «почекати два місяці і подивитися, що буде далі».

Слід додати, що одностайності щодо цього питання немає не лише в депутатському корпусі, а й в самій фракції «Свобода». Після репліки Є.Білінського слово взяв голова фракції Любомир Мельничук, який заявив, що тариф у розмірі 4 гривень може бути навіть завищеним, оскільки перевізники не виводять свої заробітки з тіні.

Нагадаємо, тариф на послуги з перевезення пасажирів у міському автомобільному транспорті у розмірі 4 грн у Львові погодив Антимонопольний комітет України та затвердив виконавчий комітет ЛМР. Нова ціна проїзду діє з 15 травня 2015 року.

Коментарі

  1. На маршрутах в основному курсують автобуси Богдан українського виробництва . Не треба брехати що усе купують за валюту , паливно-мастильні матеріали в Україні продаються також за гривні .

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *