ОСТАННІ НОВИНИ

На Трійцю Укрзалізниця призначила додаткові поїзди

|

З метою задоволення попиту пасажирів на перевезення  залізничним транспортом Укрзалізниця до Дня Святої Трійці призначила додаткові поїзди № 210/209 Миколаїв – Київ та № 284/283 Запоріжжя – Івано-Франківськ, а також додатковий рейс графікового поїзда № 108/107 Одеса – Ужгород. Робота з призначення додаткових рейсів та поїздів на Трійцю триває. Про це Львівському порталу повідомили у прес-центрі Укрзалізниці.

Так, поїзд № 210/209 Миколаїв – Київ вирушить у рейс із Миколаєва 28 травня о 21:46, а у зворотному напрямку – 29 травня о 15:39. У складі поїзда 18 вагонів: плацкартні, купе та вагони класу люкс. Поїздом також зможуть скористатися мешканці Херсона, Білої Криниці, Кривого Рогу, Сміли, Корсуня, Миронівки та інших міст.

Додатковий поїзд № 284/283 Запоріжжя – Івано-Франківськ із Запоріжжя поїзд вирушить 29 травня о 15:05, а в зворотному напрямку –         1  червня о 15:10. Поїзд курсуватиме у складі 15 вагонів, серед яких плацкартні вагони, купе та вагон класу люкс. Поїздом зможуть скористатися також мешканці Дніпропетровська, П’ятихаток, Знам’янки, Миронівки, Козятина, Бердичіва,  Шепетівки, Здолбунова, Львова та інших міст.

Також Укрзалізниця призначила додаткові рейси поїзда № 108/107 Одеса – Ужгород: із Одеси поїзд вирушить у рейс у п’ятницю 29 травня о 19:10 та зворотно в суботу 30 травня о 17:48. Поїздом можуть скористатися мешканці Котовська, Крижополя, Вапнярки, Жмеринки, Хмельницького, Тернополя, Львова, Стрия, Славського, Мукачева та інших міст.

Квитки на додаткові поїзди вже можна придбати у залізничних касах та через онлайн-сервіс резервування та придбання проїзних документів: http://booking.uz.gov.ua.

Укрзалізниця постійно вивчає попит пасажирів на перевезення залізничним транспортом та призначає поїзди у найбільш популярних напрямках.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *