ОСТАННІ НОВИНИ

Міська влада вже забула про трагедію зі смертю дитини? У Львові знову небезпечні люки

|

Вулиці та парки Львова є небезпечними для здоров’я та життя людей. Загрозу несуть аварійні люки, або ж взагалі відкриті каналізації. Фотофакт, де зафіксовано кілька таких небезпек, оприлюднили на сторінці групи «Варта 1» у facebook, інформує кореспондент Львівського порталу.

люк

«Вулиця Наукова, там, де гуляють дітки, а ще одне фото – це взагалі на тролейбусній зупинці. Впасти та зашпортатись чи щось пошкодити дуже легко, адже це зимою покривається снігом, а восени – листям. Вже випадок з втратою дитини через зламаний люк був, чому нічого не роблять? Де ЛКП,  куди дивиться пан мер? На першому фото спробувала собака стати, якби була без повідка впала б. Сподівалась, що це залізо, воно б не мало гнутись… але на жаль ні. Вистачає лише стати та опинитись в каналізації», йдеться у повідомленні.

люк 2 люк 3Нагадаємо, у жовтні 2013 року у Львові трапилась трагедія. Трирічний хлопчик під час прогулянки з бабусею встав на люк, який не був закріплений належним чином, і впав у каналізацію. Тіло дитини знайшли лише наступного дня. 

Тоді ж було порушено кримінальну справу за фактом загибелі дитини. За місяць часу прокуратура Львова заявила про виявлення численних фактів порушень законодавства при утриманні каналізаційних мереж міста. Зокрема, проведеною перевіркою встановлено, що упродовж 2013 року на адресу Львівської міської ради надійшло більше 250 звернень громадян про відсутність та неналежний стан каналізаційних люків, однак належних заходів реагування посадовцями не вживалось.

Та минуло два з половиною роки і про трагедію, яка забрала життя дитини, посадовці, вочевидь, забули.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *