ОСТАННІ НОВИНИ

На Яворівський полігон доставлено 1100 комплектів військових одностроїв

|

loda.gov_.ua20_Військовослужбовці, які призвані в рамках п’ятої хвилі мобілізації і проходять підготовку на Яворівському полігоні на Львівщині, сьогодні, 20 травня, отримали військові однострої. Про це Львівському порталу повідомили у Регіональному медіа-центрі МО України (м.Львів).

Як повідомляють представники служби логістики, протягом вчорашнього дня на полігон було доставлено 1100 комплектів військових одностроїв. Слід зазначити, що процес видачі військових одностроїв копіткий та тривалий. Адже кожен військовослужбовець має отримати військові одяг та взуття відповідних розмірів, щоб у подальшому якісно виконувати службові обов’язки. Разом з тим під час видачі обмундирування виникли непередбачувані проблеми пов’язані із тим, що військовозобов’язані, які звикли у цивільному житті до розповсюджених розмірів відмінних від військового стандарту, дещо некоректно вказали свої ростовки. Теж стосується й дефіцитних розмірів: найменших та найбільших, яких випускають у дуже обмеженій кількості. Через це виникла необхідність замінити 200 комплектів на інші розміри. Сьогодні ж необхідна кількість військової форми відкорегованих розмірів відвантажена і автомобільним транспортом з Києва буде доставлена на Львівщину.

Також сьогодні видано 800 пар берців. Решта — відвантажена і до завтрашнього ранку буде доставлена на Яворівський полігон разом із головними уборами.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *