ОСТАННІ НОВИНИ

На Сихові вночі згоріли дві автівки

|

згоріла машина 3Сьогодні, 20 травня, у Львові, в Сихівському районі, вогнем було знищено дві автівки, передає кореспондент Львівського порталу.

За інформацією ГУ ДСНС України у Львівській області, 20 травня о 03:47 до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу в м. Львові по вул. Трильовського, в автомобілі «Audi A4».

«Вогнем знищено автомобіль «Audi A4» та пошкоджено салон автомобіля «Fiat Albea». Врятовано: автомобіль. Пожежу ліквідовано о 04:09», – констатують надзвичайники

згоріла машинаВодночас, як повідомляють у facebook активісти групи»Варта 1», одне авто згоріло повністю, та інше назвати врятованим також важко.

«Зі слів очевидця: «Почули як спрацювала сигналізація в авто, виглянули в вікно… нікого не видно, так як світло виключають в 3.30-4.00. Через деякий час знов спрацювала сигналізація в авто… У той момент з’явилось яскраве світло, побачили палаючу автівку, від котрої втікало двоє невідомих».

згоріла машина 2З попередньою інформацією, правоохоронці припускають, що це був підпал, втім офіційна версія висунута лише після висновків фахівців, які досліджують місце події.

«Загорілось авто Audi, люди спочатку загасили вогонь, але згодом він знов загорівся від колеса. Полум’я перекинулось на Fiat, котрий стояв поруч. Пожежники приїхали досить швидко, але врятувати автівки не встигли. Audi згоріла повністю, Fiat обгорів з лівого боку, а також повністю салон», – йдеться у повідомленні «Варти 1».

Міліція просить, якщо є свідки події зголоситися на 102.

 

 

Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *