ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські активісти лишили на паркані церкви Московського патріархату пікантне повідомлення

|

УПЦ Учора пізно ввечері активісти Львівського бойкотного руху нанесли на паркан Української православної церкви Московського патріархату (вул. Короленка, 3) надпис балончиком: «Путинские сатанисты», інформує корреспондент Львівського порталу.

Фотографії з місця події, а також згодом з райвідділу міліції координатор бойкотного руху Олег Радик виклав у Фейсбук. У міліції склали протокол про адмінпорушення та доволі швидко відпустили активістів.

радик

За словами Олега Радика, акція мала би заохотити львів’ян переходити  в УПЦ Київського патріархату та у Греко-католицьку церкву. Крім того, надпис на паркані мав би донести обурення активістів особою митрополита Онуфрія.

«Ми зробили це з метою нагадати московським попам, що ми пам’ятаємо про них та про нещодавній негідний вчинок митрополита Онуфрія, який зневажив наших загиблих Героїв. Також хотіли нагадати львів’янам і українцям, що у нас є ця церква, яка поклоняється не Христу, а Путіну і вона є 5-ю колоною»,- розповів активіст.

Надалі бойкотівці не планують повторювати подібних акцій і писати стіні церкви московського патріархату, однак не відкидають можливості, що така ініціатива матиме наслідувачів.

«На майбутнє робити такого більше не будемо, але людям сподобалась ця ідея, і тому на цій стіні іноді все-таки будуть з являтися подібні написи»,- впевнений Олег Радик.

Також координатор бойкотного руху заявив, що на нього та ще одного активіста Олександра Дзюпина (вони вдвох писали про путінських сатаністів) чекає штраф. Наразі противники московської церкви чекають на звернення дільничного.

До слова, надпис на стіні, яка слугує парканом церкви, поспішили замалювати. Вочевидь слова про приналежність до секти Путіна виявилась не до вподоби місцевим священикам.

aa

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *