ОСТАННІ НОВИНИ

Вражаюча «Гонка Нації» їде до Львова

|

В Україні вперше відбулися вражаючі змагання з перешкодами «Гонка Нації». Захід пройшов у столиці на території мототреку «Пирогово». Другий етап гонки готують провести у Львові. Про це Львівському порталу повідомили організатори заходу.

80 hn

У першому ж етапі проекту – «Забіг сили», взяло участь близько тисячі відчайдух.

81hn

82hn

Забіг проходив у чотирьох категоріях: «elite», «standard», «military» та «team».

84hn

86hn

87hn

За результатами категорії elite, який був розрахований на найбільш витривалих та підготовлених учасників, найкращий результат серед дівчат показала Віра Соснова, яка здолала трасу за 33 хв., слідом розмістились Анна Мігель та Гавриленко Світлана. Кращий результат серед хлопців у Вадима Рогозовського – 26 хвилин. Слідом фінішували Олександр Ходико та Роман Король.

94hn

100 hna

У забігу «team» кращою була команда «Булат». У цій категорії фініш зараховувався по останньому учаснику команди. Переможці отримали чудові призи від партнерів змагань.

92 hn

Забіг «military» мав військовий характер. В цій категорії свої сили випробовували правоохоронці, військовослужбовці, рятувальники та учасники АТО. Частину зібраних коштів від забігу «military» буде передано на потреби постраждалих військових у зоні АТО.

100 hn

Загалом до патріотичних змагань долучились гравці АФК «Миротворець», бійці Національної гвардії України, учасники АТО, волонтери, переселенці зі Сходу України та Криму, а також люди з міцною громадською позицією.

93hn

Спеціально для змагань були збудовані спеціальні траси, до створення яких були залучені професійні спортсмени та керівники елітних спецпідрозділів ЗСУ, СБУ та МВС.

98hn

89 hn а

96hn

Учасники пройшли крізь воду, вогонь та безліч складних перешкод на шляху до фінішу.

101 hn a

«Ми вдячні всім, хто в нас вірив. До цього дня ми готувались декілька років. І я дуже радію, що нам вдалось провести ці змагання в Україні. Це першій із запланованих забігів. Наступного разу ми зробимо ще важчу трасу. Другий етап «Гонки Нації» відбудеться у Львові. А в планах проводити змагання в різних регіонах України, адже це спосіб життя», – прокоментував подію організатор змагань Юрій Подлєсний.

102 hn

103 hn

104 hn

104 hna

105hn

106hn

Додамо, що формат змагань вже давно здобув багато прихильників у всьому світі.

107 hn

Фото організаторів

Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *