ОСТАННІ НОВИНИ

«Лібертас» розпочинає Реабілітаційну програму для сімей учасників АТО

|

Центр міжконфесійного та міжрелігійного діалогу «Лібертас» організовує одноденну реабілітаційну програму для сімей, члени яких брали участь у воєнних діях на Сході України. Поїздка відбудеться у мальовничі місця – Крехів та Жовкву. У програмі візьме участь понад 20 осіб. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ЛМР.

49

Програма передбачає проведення цікавих екскурсій, відвідування церков, участь у молебенях, зустрічі з психологами та розваги для дітей з аніматорами. Також для учасників монахи Крехівського монастиря святого Миколая приготують святковий обід.

Мета програми не тільки у проведенні одноденної акції підтримки, а й в організації анкетування учасників задля виявлення їхніх потреб та наступного налагодження дієвої як матеріальної, так і духовно-психологічної підтримки членів сімей учасників АТО із залученням необхідних спеціалістів та меценатів. Результати анкетування будуть представлені у п’ятницю, 22 травня, під час конференції «Соціальна відповідальність бізнесу», у сесійній залі Львівської міської ради.

Ілюстрація: vip.volyn.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *