ОСТАННІ НОВИНИ

Чи постане пам’ятник Митрополиту Шептицькому у Львові?

|

У Львові скликають прес-конференцію на тему «Чи постане пам’ятник Митрополиту у королівському місті Львові?». Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі «Прес-клубу.

51

До участі в заході запрошені: прес-секретар курії Львівської архієпархії УГКЦ о. Павло Дроздяк; член Громадської ради «Святий Юр», член правління Національної спілки архітекторів України Юрій Горалевич; голова постійної депутатської комісії з фінансів та планування бюджету ЛМР Яромир Самагальський; секретар Конгресу української інтелігенції Львова Володимир Парубій; член Громадської ради «Святий Юр» Зеновій Бермес.

Відповідь на наболіле питання львів’ян можна почути у львівському  «Прес-клубі» о 13.00.

Як відомо, народні депутати України від Львівщини надіслали меру Львова Андрію Садовому та виконавчим органам Львівської міської ради відкритого листа у якому вимагають припинити спекуляції довкола спорудження пам’ятнику Шептицькому у Львові та негайно розпочати реконструкцію площі Святого Юра.

Попри зволікання міської влади, на будівництво пам’ятника митрополиту Шептицькому почали надходити кошти від благодійників.

Окрім того, Блаженніший Любомир Гузар звернувся до львів’ян через чвари довкола пам’ятника Шептицькому.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *