ОСТАННІ НОВИНИ

Бродівські школярі здали макулатури на 90 тисяч гривень, для амуніції в АТО

|

У Бродівському районі Львівщини школярі зібрали 45 тонн макулатури, на майже 90 тисяч гривень. Кошти витратили на тепловізор для земляків в АТО. Про це у своїй сторінці в мережі Facebook написав депутат Львівської обласної ради від Народного Руху України Олександр Ганущин, передає кореспондент Львівського порталу.

48

«Близько двох місяців тому разом з волонтерами ГО «Самооборона Брідщини» спільно ініціювали акцію зі збору макулатури у школах Бродівського району. Була мета – вийти на купівлю приладу нічного бачення для бродівських Героїв, що боронять Україну на передовій, залучивши до цього процесу учнів та педагогічні колективи. Буду відвертим, на самому початку ми достатньо критично поставилися до можливостей назбирати необхідну суму – близько 30 тис. грн. Позаяк, злі язики нам нашіптували. що директорам шкіл цікавіше скерувати кошти зібрані з макулатури, приміром на вікна і все таке. Проте і ми підготувалися – пообіцяли головний приз у вигляді ноутбука з мультимедійним екраном для школи переможця.

Результат перевершив усі наші очікування. Близько 45 тонн макулатури, за які виручено 89 983 грн. зібрано учнями у 37 школах району. Тут Броди, думаю утерли носа самому Львову. Переможець, спеціалізована школа № 2 міста Броди, зібрала макулатури на 25 793 грн. Уявіть собі, лише у цій школі учні 4-В класу, класний керівник – Зоряна Швець, зібрали півтори тонни макулатури.

То ж саме цьому навчальному закладу у п’ятницю ми передали обіцяний приз. Вони також були з нами відверті – теж мали сумніви, чи виконаємо обіцянку. Взагалі то, у таких випадках депутатам слід тримати слово.

Ну а сьогодні волонтери з ГО «Самооборона Брідщини» спільно з представниками педагогічних колективів затверджуватимуть кінцевий розподіл до закупівлі необхідної амуніції. Тож незабаром прилад нічного бачення знайде свого Героя, а вся закуплена амуніція матиме надписи «Від дітей Бродівщини!».

Користуючись нагодою складаю подяку усім дітям і педагогічним колективам Бродівщини, котрі взяли участь у акції. Сподіваюся, що наступного разу до неї долучаться усі школи.

Слова вдячності також на адресу Бродівського районного відділу освіти за підтримку і забезпечення усієї логістики.

Не сумніваймося! Ми обов’язково переможемо!», – написав О. Ганущин.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *