ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині грабіжника затримали «на гарячому»

|

наручникиУ Кам’янці-Бузькій зловмисник спробував пограбувати будинок та не довів свою справу до кінця. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУМВС України у Львівській області.

До Кам’янко-Бузького райвідділу міліції, 17 травня близько 9.00 ранку, звернулась 53-річна жінка, котра повідомила, що невідомий чоловік намагався обікрасти її будинок. За словами заявниці, невідомий чоловік, розбивши шибку вікна, проник у помешкання та намагався викрасти особисті речі.

Горе-грабіжник, який  намагався обікрасти будинок у , не зміг довести свій намір до завершення, бо його затримав син власниці помешкання.

На місці  події слідчо-оперативна група встановила обставини події, а також особу зловмисника. Ним виявився 30-річний чоловік без постійного місця проживання.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.185 (крадіжка) КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років. Правоохоронці перевіряють причетність чоловіка до інших подібних злочинів.

Фото: Соціальні мережі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *