ОСТАННІ НОВИНИ

Міліція перевіряє чи був ДАІшник, якого затримали львівські активісти, п’яним

|

70 пяний ДАІшникПравоохоронці розпочали службове розслідування за фактом оприлюдненої активістами інформації про затримання п’яного працівника ДАІ. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУ МВС України.

За даними міліції, результат аналізів на вміст алкоголю у крові невдовзі оприлюднять.

«На одному з веб-сайтів, громадські активісти розмістили інформацію щодо працівника міліції, котрий, на їхню думку, перебував за кермом автомобіля у стані алкогольного сп’яніння. За цим фактом розпочато службове розслідування.

У повідомленні, яке оприлюднили громадські активісти, йдеться про те, що 16 травня, вони затримали працівника міліції, який, за їхніми словами, керував автомобілем у стані алкогольного сп’яніння. Співробітника міліції було доставлено до медичного закладу для проведення відповідної експертизи, результати якої буде оприлюднено», – йдеться у повідомленні.

Триває службове розслідування.

Як раніше повідомляв львівський портал, у Львові активісти затримали п’яного ДАІшника.

«Характер руху автомобіля «Мерседес» викликав підозру у здатності водія керувати транспортним засобом. Було помітно, що водій автомобіля знаходиться у алкогольному або наркотичному сп’янінні», – йшлося у повідомленні активістів «ДК ЗАХІД».

Варто додати, що затримання правоохоронця зазнято на відео.


 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *