ОСТАННІ НОВИНИ

На вихідних у Львові пройде виставка фото з Майдану

|

НКЦими вихідними у центрі міста пройде фотовиставка «Обираючи Європу», на якій представлять найкращі фото за період Революції Гідності. Про це Львівському порталу повідомили організатори акції –  громадський рух Народний контроль.

У суботу та неділю у рамках «Дня Європи» біля пам’ятника Тарасові Шевченку з 12 години будуть розміщенні стелажі зі світлинами найяскравіших моментів боротьби українців за європейський вибір в період 2013-2014 років.

НК2«У День Європи ми хочемо нагадати і львів’янам, і гостям міста як ми виборювали право жити в Європейській країні. Я, студент, я не з пліток знаю, що таке Майдан. Ніколи не забуду як,  направду, з острахом ми виводили львівських студентів спочатку на площу поблизу ЛОДА, згодом до пам’ятника Тарасові Шевченку. Знімки, які представлять на цій фотовиставці – це не лише згадка, у них зображена наша з вами історія. Під час Революції Гідності ми усі зрозуміли, що разом – ми зробимо більше. Відтак, зараз ми не маємо права здаватися, варто об’єднуватися і виборювати аби Україна – оновилася», – зазначив, студент, активіст «Громадського руху «Народний контроль» Андрій Ткачук.

НК1Акція «Обираючи Європу» проходитиме ще у десятьох областях України, де її організовують  осередки «Громадського руху «Народний контроль». Відтак, світлини можна буде побачити на головних площах  міст Тернопіль, Хмельницький, Чернівці, Рівне, Івано-Франківськ, Житомир, Луцьк, Коломия, Кіровоград.

Нагадаємо, з нагоди відзначення «Дня Європи» керівник депутатської групи «Народний Контроль» у ЛМР Валерій Веремчук запропонував ухвалу у якій йдеться, що варто запровадити практику використання Прапора Європи під час відзначення Дня Європи на території м. Львова.

Фото: «Народний Контроль»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *