ОСТАННІ НОВИНИ

У суботу львів’яни зможуть долучитись до Європи

|

У суботу, 16 травня, у Львові пройде святкування Днів Європи, у рамках яких мешканці міста зможуть взяти участь у цікавих дискусіях. Про це Львівському порталу повідомили організатори події.

Під час Днів Європи у Львові відбудеться конкурс молодіжних проектів та публічна дискусія. Зокрема, Представництво Європейського Союзу в Україні запрошує всіх охочих на панельну дискусію «Що Україна та Львів можуть дати Європі? Що Європа може дати Україні?», яка розпочнеться о 13.00 год. В кафе «Тераса на Ринку»(м. Львів, площа Ринок, 1, за ратушею).

Експерти панельної дискусії: Марті Луцар, менеджер з комунікації Представництва Європейського Союзу в Україні; Андрій Москаленко – директор департаменту «Адміністрація міського голови»; Алім Алієв – співзасновник ГО «Крим SOS»; Олег Клімчук – співвласник Кондитерської фабрики «Ярич»; Ростислав Пендюк – організатор молодіжного фестивалю «Вітер надії»; Також у креативниому просторі «Communa» відбудеться конкурс ідей для інновацій Львова «Моє європейське місто» Захід триватиме з 10.00 до 18. 00 год.

Зареєструватися на захід можна за посиланням. http://bit.ly/anons-hackathon-lviv-eudays

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *