ОСТАННІ НОВИНИ

Львівський злодюжка позбавив авто киянина відеореєстратора

|

mashinaУ Львові правоохоронці викрили зловмисника, котрий викрав відео реєстратор. За фактом крадіжки відкрито кримінальне провадження за статтею 185 Кримінального кодексу України, повідомили Львівському порталу у прес-службі ГУМВС України у Львівській області.

До Залізничного райвідділу міліції, 6 травня, звернувся 35-річний мешканець Київської області. Чоловік розповів, що розбили вікно його автомобіля та викрали відеореєстратор. Сума завданих збитків становить 1700 гривень.

Правоохоронці встановили, що до скоєння крадіжки причетний 30-річний раніше судимий місцевий мешканець. Відеореєстратор у нього вилучено.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.185 (крадіжка) КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від п’ятдесяти до ста неоподаткованих мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або позбавлення волі на строк до трьох років.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *