ОСТАННІ НОВИНИ

За ніч терористи 35 разів атакували позиції українських військовиків

|

384073961З 18:00 9 травня бойовики в ході обстрілів позицій українських військ знову активно використовували важке озброєння – режим тиші бандформування порушували 35 разів.

Про це Львівському порталу повідомили в прес-службі штабу АТО.

На Донецькому напрямку бойовики стріляли по українським військовим з 120 і 82 міліметрових мінометів в районі Пісок, Опитного, Мар’їнки і шахти Бутовка.

Крім того, терористи вели вогонь з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї в районі шахти Бутовка, населених пунктів Авдіївка, Мар’їнка, Водяне. У Пісках працював снайпер.

У районі Мар’їнки також відбулося бойове зіткнення, в ході якого сили АТО відбили атаку бойовиків. Зіткнувшись з організованою обороною, бойовики змушені були тікаючи забирати своїх убитих і поранених .

На Луганському напрямку із зенітних установок, гранатометів, кулеметів і стрілецької зброї бойовики обстріляли Сокільники, Станицю Луганську, Щастя.

Разом з тим, на Артемівському напрямку з 120 – міліметрових мінометів обстріляли Золоте, а з протитанкової керованої ракетної комплексу населені пункти Росадки і Лозове.

На Маріупольському напрямку ввечері 9 травня ворожий танк вів вогонь по Павлополю, а вночі бойовики з гранатометів і стрілецької зброї стріляли по Широкино і Піщевику.

Над Сокільниками, Трьохізбенкою і Лебединому зафіксовані безпілотні літальні апарати терористів.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *