ОСТАННІ НОВИНИ

Провокатор, що розгулював Львовом з червоним прапором, опинився у лікарні

|

георгПровокатор, який у стані алкогольного сп’яніння розгулював учора ввечері Львовом, розмахуючи червоним прапором, отримав тілесні ушкодження. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУМВС України у Львівській області.

9 травня, о 23.40, на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення про те, що на вулиці Жовківській у Львові чоловік з Георгіївською стрічкою на грудях йде в напрямку вулиці Богдана Хмельницького, розмахуючи червоним прапором та вигукуючи провокативні гасла.

З метою попередження можливого конфлікту, на місце події прибула слідчо-оперативна група Шевченківського райвідділу міліції. Правоохоронці доставили чоловіка до райвідділу для проведення профілактичної бесіди. Громадянин виявився 41-річним жителем міста Кривий Ріг Дніпропетровської області. Працівники міліції переконали чоловіка залишити в міліції прапор та стрічку, після чого він пішов з відділення.

Близько 5.00 ранку 10 травня до правоохоронців надійшло повідомлення про те, що до однієї з міських лікарень Львова з вулиці Богдана Хмельницького поступив вищеназваний громадянин з тілесними ушкодженнями тіла та голови. Він перебував у стані клінічного алкогольного сп‘яніння.

За попередньою інформацією, чоловік отримав тілесні ушкодження у результаті бійки з невідомими особами. На даний час правоохоронці проводять перевірку за даним фактом, обставини події з‘ясовуються.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *