ОСТАННІ НОВИНИ

Прикордонники затримали 170 машин з харчами, що прямували на окупований Донбас

|

Вздовж лінії розмежування, між Україною та окупованою терористами територією, прикордонні наряди затримали більше 170 транспортних засобів, якими перевозили продукти харчування та товари народного вжитку. Про це Львівському порталу повідомили у відділі з питань взаємодії із ЗМІ адміністрації державної прикордонної служби України.

Зокрема в районі н.п. Золоте, що на Луганщині прикордонний наряд під час рейдових дій виявив значне скупчення вантажних автомобілів та мікроавтобусів. Більше 150 автівок з продуктами харчування і товарами повсякденного вжитку готувалися до переміщення на територію підконтрольну НЗФ.

Про подію відразу було поінформовано співробітників  СБУ, МВС, фіскальної служби та військовослужбовців ЗСУ, а в районі об’їзних доріг виставлено додаткові прикордонні наряди.

Спільними діями контролюючих органів транспортні засоби були затримані для з’ясування всіх обставин та проведення перевірочних заходів. Наразі частину автівок доправлено до контрольного пункту «Лисичанськ», інша залишається під охороною.

Ще 7 автівок, які намагались об’їхати контрольні пункти, що були на їх шляху прикордонники затримали в районі н.п. Курахове та Щастя. Транспортні засоби перевозили побутову хімію, продукти харчування та безалкогольні напої без належних документів. Автомобілі передали представникам фіскальної служби.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *