ОСТАННІ НОВИНИ

Головного комуніста Львова завернули додому кефіром

|

Калинюк і кефір

Голова львівського відділення Антифашистського комітету України Олександр Калинюк не зміг відсвяткувати 70-ту річницю перемоги у Другій світовій війні, бо його завернули додому кефіром. Інформацію про це у коментарі Львівському порталу підтвердив голова фракції ВО «Свобода» у Львівській міській раді Любомир Мельничук.

За словами Любомира Мельничука, «Свобода» не могла допустити виходу під комуністичним прапором та георгіївськими лентами у Львові.

«Свобода» не могла не відреагувати на зухвалий вихід із комуністичним стягом та георгіївськими стрічками, який анонсував пан Калинюк. Він вирішив вчинити провокації у Львові, як робив це кожного року. Однак львівські свободівці зустріли його та пригостили кефіром, і він повернувся додому та більше не хоче виходити», – прокоментував Мельничук.

Водночас на уточнююче питання журналіста, чи Олександра Калинюка облили кефіром, Любомир Мельничук відповів: «Ну… Хороші люди пригостили комуніста кефіром. Вважаю, що це піде йому на користь».

Варто додати, що лідер Львівських свободівців також проанонсував цю подію у своєму Фейсбуці.

«Калинюка з колорадськими стрічками і радянськими поапорами сьогодні не буде! Львівські свободівці пригостили його кефіром, сидить дома! Наказаний!» – йдеться у повідомленні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *