ОСТАННІ НОВИНИ

У неділю біля львівських храмів школярі роздаватимуть «Листи Митрополита Андрея до матері»

|

Листи ШептицькогоУ неділю, 10 травня, на подвір’ї 20-х храмів Львова школярі роздаватимуть «Листи Митрополита Андрея до матері». Так Львів розпочне святкування Дня Матері. Про це Львівському порталу повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Акцію організовує управління освіти Львівської міської ради за ініціативи учнівського самоврядування міста Львова.

«На прикладі листів Митрополита Андрея до матері, яку він любив безмежно, а також листів матері – Софії до сина, кожен з нас зможе переосмислити значення матері у своєму житті», – вважає в.о. начальника управління освіти ЛМР Зоряна Довганик.

«Листи Митрополита Андрея до матері» роздаватимуть у Сихівському районі біля церкви Введення в храм Пресвятої Богородиці та церкви Кирила і Методія, у Шевченківському – біля церкви св. Андрія, у Галицькому районі – біля  храму святих Верховних Апостолів Петра і Павла, у Франківському – біля церкви Вознесіння, св. Ольги та Єлизавети, св. Климентія, у Личаківському районі – біля церков: Пресвятої Трійці, Пресвятої Богородиці Володарки України, Пророка Іллі, Святого Луки, Ольги та Володимира (м.Винники),  Воскресіння Хрестового, у Залізничному районі біля храмів: Всіх Святих Українського Народу, Вознесіння Господнього, Положення пояса Пресвятої Богородиці,  Воздвиження Чесного Хреста, Хрестового Воскресіння.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *