ОСТАННІ НОВИНИ

Інтернет-користувачі готуються до 9 Травня: Купують маки - брошки, шпильки й підвіски

|

макСимвол Дня Перемоги – мак – може бути не лише у вигляді брошки, але й у вигляді шпильки, гумки і навіть підвіски на авто. OLX проаналізував, що продають у мережі до 9 Травня , інформує кореспондент Львівського порталу.

Сучасний символ Дня Перемоги – брошку у вигляді маку – можна придбати в середньому за 10 грн. Брошки виготовлять в основному з атласних стрічок, але можна знайти й інші варіанти. Так, фетровий виріб обійдеться в 30 грн. В’язану брошку можна купити за 20 грн. Брошка ручної роботи, виконана технікою валяння із шерсті та шовку, буде коштувати біля 100 грн. Стільки ж просять і за брошку з бісеру. Авторську брошку зі шкіри продають за 170 грн.

Символічні прикраси можуть відрізнятися дизайном. Це може бути просто квітка, квітка з листям, або мак зі стрічкою в кольорах українського прапора. Прикраси можуть відрізнятися й за розміром.

unnamedТакож продавці OLX пропонують резинки й шпильки для волосся у вигляді маку. Вартість таких прикрас коливається від 20-30 грн. Автолюбителі можуть прикрасити до свята своє авто з допомогою підвіски ручної роботи у вигляді маку. Ціна – 25 грн.

Окрім прикрас, до свята продають і предмети колекціонування. Вінілова збірка пісень «День Перемоги» продається в Києві за ціною 50 грн. За 15 грн. можна придбати стару листівку радянських часів до 9 Травня. Також представлені колекційні значки.

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *