ОСТАННІ НОВИНИ

«Дніпро» вивозить з Неаполя нічию і все вирішуватиметься в Києві

|

Селезньов Дніпро prosport-ru.tsn.ua

Важкий матч в Неаполі на місцевому «Сан-Паоло», в півфіналі Ліги Європи провів дніпропетровський «Дніпро». Весь матч українська команда самовіддано захищалася, але в підсумку здобула для себе такий важливий результат, перед матчем відповіддю в Києві. Про це інформує кореспондент Львівського порталу.

«Дніпряни» мало володіли м’ячем і будували свою гру здебільшого на контратаках. «Наполі»  ж на правах господаря навпаки багато атакувало і намагалося витиснути з кожного моменту максимум. Та в першому таймі створити чогось небезпечного біля воріт Дениса Бойка підопічним Рафи Бенітеса так і не вдалося, тому на перерву команди пішли за рахунку 0:0.

Трохи гостріше біля воріт українського кіпера стало в  таймі другому. Кілька разів після ударів Ігуаїна та Кальєхона Бойко рятував ворота ногами, а пропустили дніпряни зі стандарту. Після подачі кутового захисники «Дніпра» недогледіли Лопеса і той спокійно, головою переправив м’яч у сітку.

І коли здавалося, що доля «Дніпру» вже не посміхнеться на заміну вийшов Євген Селезньов. Форвард «Дніпра» завдав першого удару по воротах господарів після прострілу Федецького і зрівняв рахунок. Євген забивав з положення “поза грою”, але пощастило: арбітри не помітили і зарахували гол – 1: 1 і «Дніпро» вириває таку потрібну нічию.

Матч-відповідь – через тиждень у Києві на НСК «Олімпійському», де і вирішиться доля путівки в Варшаву.

В іншому півфіналі “Севілья” розгромила кривдника київського “Динамо” “Фіорентину” – 3: 0.

Фото: prosport-ru.tsn.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *