ОСТАННІ НОВИНИ

З неділі на Львівщині можна починати планувати сім’ю

|

родина

У неділю, 10 травня у Львівській області пройде Всеукраїнський Тиждень планування сім’ї. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

Заходи Тижня спрямовані на взаємодію медичної громадськості та ЗМІ для обговорення актуальних питань в охороні репродуктивного здоров’я, значимості збереження репродуктивного здоров’я, пропаганди здорового способу життя.

“Планування народження дітей стосується кожної родини, адже здоров’я майбутніх поколінь залежить від здоров’я батьків. Тому кожна особа має всі можливості визначити стан свого соматичного та репродуктивного здоров’я. Заклади охорони здоров’я Львівщини забезпечують безкоштовне обстеження пар, що вступають у шлюб, у відповідності до передбаченого державою переліку спеціалістів”, – розповіла головний експерт департаменту охорони здоров’я з питань репродуктивного здоров’я і планування сім’ї Львівської обласної державної адміністрації Зеновія Івасівка.

Служба планування сім’ї та охорони репродуктивного здоров’я населення Львівської області має 26 кабінетів планування сім’ї, що розташовані у центральних районних лікарнях Львова, Дрогобича, Стрия.

Як повідомляють у службі планування сім’ї, львівська область має одні з найнижчих показників поширення абортів серед інших областей України.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *