ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові «Свобода» вимагає заборонити проведення масових заходів 9 травня

|

Lampadky14Слід вжити усіх заходів, аби запобігти червонопрапорним провокаціям 9-го травня у Львові. Відповідне звернення до міського голови Андрій Садового та начальника ГУ МВС України у Львівській області Дмитра Загарії скерував голова фракції ВО «Свобода» у Львівській міській раді Любомир Мельничук. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської обласної організації ВО «Свобода».

«Напередодні 9-го травня у засобах масової інформації цього року знову з’являються повідомлення про можливі провокації у Львові, які готують представники проросійських організацій. Нагадаю, що будь-які акції зі святкування радянського так званого «дня перемоги» на 9 травня постійно супроводжувались провокаціями та загрозами для безпеки львів’ян. Пам’ятаємо, як 2011 року цього дня відбулися масові побиття львів’ян з боку правоохоронців, які тоді захищали приїжджих провокаторів з червоними прапорами. Неприпустимо, аби це повторилося знову», – повідомив свободівець.

«Використання символіки «русского міра» – червоних прапорів та георгіївських стрічок – це відверта провокація. Ми вимагаємо від міського голови Андрія Садового та начальника Головного управління МВС у Львівській області Дмитра Загарії невідкладно вжити усіх заходів для заборони будь-яких масових зібрань на території міста 9 травня 2015 року. Зі свого боку, ми сприятимемо міліції у охороні правопорядку в місті цього дня», –  зазначив Любомир Мельничук.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *