ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські байкери обіцяють «нічним вовкам» гарячий прийом

|

rrrДепутат Львівської міської ради, відомий байкер Євген Білінський у відповідь на заяву ватажка російських «Нічних вовків» Олександра Залдостанова здійснити пробіг на Західну Україну, пообіцяв, що на нього у Львові чекатиме «гарячий» прийом. Про це повідомляє Інформаційний портал депутатів, передає кореспондент Львівського порталу.

«Галицькі байкери запрошують Залдостанова до Львова, особливо на 9 травня. Він планує зробити політичне шоу, проте думаю, що сам навряд чи приїде. Можливо, приїдуть якісь його поплічники, які назвуть себе «нічними вовками». Але у Львові ми їх не побачимо фізично, їх «з’їдять» по дорозі інші байкери», – заявив Євген Білінський.

На думку депутата, росіяни порушують існуючі байкерські закони і норми тим, що грубо втручаються в політику.

«Можна до неї бути дотичним, – вважає депутат, – але коли ти сідаєш за байк, носиш байкерські атрибути, то ти не маєш права щось пропагувати, і тим паче втручатись в політику. А Залдостанов є прямим рупором президента Путіна».

Зі слів Євгена Білінського, експансія на Україну почалась ще 4-5 років тому, коли російські байкери започаткували фестиваль в Криму, на який приїжджав президент Путін. На переконання депутата, ще тоді почалась «русская весна».

«У травні 2014 року ці байкери хизувались тим, що за мотоциклами чіпляли наші стяги національні і їздили з ними по вулицях Сімферополя і Севастополя. Я уже тоді звертався до українських байкерів з пропозицією відреагувати на їх дії. Планувався великий пробіг з Чопа до міста Щастя на Луганщині, але в міру різних причин, на жаль, він не відбувся. І коли Золдостанов заговорив про автопробіг до Берліна, я зрозумів, що наступною точкою може бути Західна Україна. Байкери народ специфічний і реакція буде крутою. Якщо вони вертатимуть з Європи і заїдуть до Львова, ми їх зустрінемо з «відкритими обіймами», – резюмував Євген Білінський.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *