ОСТАННІ НОВИНИ

У травні на Львівщині на ремонт закриють кілька доріг

|

Дорожні роботиДо 20 травня на автомобільній дорозі М-06 Київ – Чоп  на ділянці в  обхід міста Олесько планують завершити ремонтні роботи, що розпочали ще 14 квітня. Про це Львівському порталу повідомила прес-служба Львівської ОДА.

На цій дорозі уже проведено підготовчі роботи, укріплення берегів, влаштовано водоскиди, влаштовано два шари асфальтобетону. Станом на сьогодні, за даними Служби автомобільних доріг у Львівській області, тривають роботи з влаштування верхнього шару щебенево-мастичного асфальтобетону.

Від сьогодні, 6 травня, припинили рух транзитного та великовагового транспорту на автомобільній дорозі Р-15 Ковель – Володимир-Волинський – Червоноград – Жовква (ділянка км 123 – км 129). У зв’язку з відновленням дорожніх робіт об’їзд вищевказаної ділянки автодороги проляже за маршрутом:

Для транспортних засобів до 20 тон:

– а/д  Р-15 Ковель – Володимир-Волинський – Червоноград – Жовква км 89+514 – км 114+232

– а/д Т-14-04 Червоноград – Рава Руська км 4+377 км 16+425

– а/д О 141605 Белз – Великі Мости км 0+000 – 17+950

– а/д  Р-15 Ковель – Володимир-Волинський – Червоноград – Жовква км 136+630 – км 162+363.

Об’їзд транзитного вантажного транспорту, загальною вагою понад 20 тон скеровано автодорогою Н-17 Львів – Радехів – Луцьк  та  М-06 Київ – Чоп.

Орієнтовний термін виконання робіт та дії обмеження до 15 червня.

Також у другій декаді травня розпочнеться дрібний середній ремонт ділянки дороги Львів-Тернопіль в обхід міста Золочів.

Після завершення цього виду ремонтних робіт планують відновити зношені верхні шари асфальтобетонного покриття, у тому числі з вирівнюванням поздовжнього та поперечного профілю.

Також дорожники протягом квітня встановлювали дренажі для водоскиду з дорожнього полотна, адже під ним пульсували джерела води. Станом на початок травня лише половина ділянки дороги просохла, отож дренажні роботи тривають.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *