ОСТАННІ НОВИНИ

Мама Кузьми написала книгу спогадів про свого сина

|

Мама лідера гурту «Скрябін» Андрія Кузьменка написала книгу спогадів про свого сина, який трагічно загинув на початку року в автокатастрофі. Очікується, що книга вийде друком вже наприкінці травня. Про це на своїй сторінці в мережі Фейсбук повідомила головний редактор і співзасновник «Видавництва Старого Лева» Мар’яна Савка, передає кореспондент Львівського порталу.

«Це дуже несподівана книжка. Як, зрештою, несподіваною є для всіх нас втрата Кузьми. Пані Ольга, мама Андрія, пережила цю втрату завдяки всім тим людям, які говорили про те, яке важливе місце займав її син у їхньому житті. Вона прийшла до нас у видавництво саме тому, що у збірнику «Казки під подушку» ми надрукували казку Кузьми. Виявляється, він збирався написати цілу книжку казок від ангелька Лєльчика. Не встиг», – написала М.Савка.

Книжку спогадів Ольги Кузьменко видавець охарактеризувала, як «мамині дуже теплі спогади про найдорожчого сина». «Ця книжка – це справді мамина книжка, мамині дуже теплі спогади про найдорожчого сина, мамою відібрані знимки. Вона дуже перегукується з його піснею «Старі фотографії», – зазначила М.Савка.

За її словами, книжка з’явиться друком наприкінці травня – якраз до концерту, який Кузьмі готують його друзі.

11188297_10205639996973432_1869006233159024653_n

Фото: Фейсбук Мар’яни Савки, life.obozrevatel.com

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *