ОСТАННІ НОВИНИ

Чи подібні подвиги українців у часи Другої світової та в зоні АТО

|

голДо Дня пам’яті та примирення та 70-річчя перемоги «Інформаційний спротив» презентував проект «Пам’ятаємо. Пишаємося. Переможемо». Про це передає кореспондент Львівського порталу з посиланням на групу «Інформаційний спротив».

В рамках акції в соціальних мережах буде поширюватися серія тематичних постерів із зображеннями героїв-українців часів Другої світової війни і героїв, які сьогодні захищають Україну від російської агресії на Сході, а також допомагають в тилу.
«На створення постерів нас надихнули відеоролики до Дня перемоги, підготовлені групою «Інформаційний спротив» в рамках проекту «Пам’ятаємо. Пишаємося. Переможемо».

Ці ролики високо оцінила глядацька аудиторія – вже за перші кілька днів їх подивилися понад 1 мільйон інтернет-користувачів, а сьогодні транслюють центральні та регіональні телеканали. Ми впевнені, що такі аналогії і паралелі сьогодні як ніколи потрібні нашій державі – українці повинні пам’ятати і знати людей, чиїми зусиллями була здобута перемога в 1945 році, і завдяки кому ми обов’язково переможемо сьогодні», – наголосили в повідомленні Центру політичного консалтингу, який також брав участь у створенні плакатів.

2 v_board_3_s v_board_4_s v_board_5_s v_board_6_s v_board_7_s v_board_8_s v_board_9_s v_board_10_s

 

 

 








Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *