ОСТАННІ НОВИНИ

Псевдопатріоти спробують сьогодні розхитати ситуацію у Львові?

|

Marsh

Організація «Автономний опір» таки проведе сьогодні у Львові марш невдоволених. Як повідомили Львівському порталу в організації, Львівський адмінсуд відмовив виконкому Львівської міської ради у задоволенні позову щодо обмеження права на проведення масових заходів у Львові 1 травня.

Відтак активісти мають намір провести «соціальний марш» без жодних змін. Він має розпочатися о 16 годині біля пам’ятника В. Чорноволу, що на вулиці Підвальній. За задумом організаторів у марші мають взяти участь усі, хто незадоволений своїм соціальним становищем.

Нагадаємо, Служба безпеки України попередила львів’ян про можливі провокації, організовані іноземними спецслужбами в період з 1 по 9 травня з метою дестабілізації ситуації в країні. У зв’язку з цим правоохоронці звернулися до жителів міста не піддаватися у ці дні на провокативні заклики сумнівних політиків та псевдопатріотів, які, прикриваючись національно-патріотичними ідеями, прагнуть дестабілізувати ситуацію та створити інформаційний плацдарм для спецслужб Росії.

Фото: Юрій Дячишин

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *