ОСТАННІ НОВИНИ

Садовий підбурює людей проти ринку «Санта-Барбара»

|

cccЖителі мікрорайону «Сихів» та працівники 4-ї комунальної міської поліклініки виступили проти перенесення ринку «Санта-Барбара» на територію, розташовану на перетині проспекту Червоної Калини та вулиці Скрипника. Про це Львівському порталу повідомила прес-служба Львівської міської ради.

За даними прес-служби, проти перенесення ринку жителі мікрорайону висловилися на громадських обговореннях, які відбулися біля 4-ї поліклініки, на території, куди планують перенести ринок. Жителі довколишніх будинків та працівники поліклініки заявили, що хочуть бачити на цій ділянці сквер, а не ринок.

Проти висловився й головний лікар 4-ї комунальної міської поліклініки Остап Місюра. На його думку, ринок тут створить дискомфорт для клієнтів медичного закладу, денне навантаження якого – близько 1,5 тисячі осіб.«Ми категорично проти розміщення тут ринку. Вважаємо, що біля поліклініки, яка обслуговує понад 140 тисяч осіб, люди повинні мати якийсь простір навколо, аби могти спокійно звернутися до лікаря, заїхати з дитячими візочками чи то просто почекати своєї черги. Це нормальний, розумний, виважений підхід. Раніше ми уже писали колективне звернення до міського голови щодо недопущення тут будівництва такого об’єкту», – зазначив він.

Нагадаємо, конфлікт довкола перенесення ринку «Санта-Барбара», у зв’язку з будівництвом трамвайної колії, триває у Львові вже майже рік. Торгівці і міська влада не можуть дійти згоди щодо нового місця розташування ринку. Після тривалих суперечок і пікетувань міської ради 23 квітня депутати ЛМР врешті затвердили ТзОВ «Сихівська народна торгівля» зміну місця розташування ринку з пр. Червоної Калини, 109 на перетин проспекту та вул. Скрипника. Утім міський голова Львова Андрій Садовий ухвалу досі не підписав, заявивши, що він категоричний противник такого рішення.

 

Фото: ЗІК

Коментарі

  1. Не пасує там базар , і самі базарники повинні вторпати , що не торгове там місце , не буде покупця .

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *