ОСТАННІ НОВИНИ

Генпрокуратура готує до оприлюднення дані про корупцію в Кабміні – нардеп

|

30417Генеральна прокуратура України до 15 травня має оприлюднити дані щодо корупції в Кабінеті міністрів України. Про це заявив народний депутат з фракції «Блоку Петра Порошенка», секретар робочої групи з перевірки фактів можливих зловживань в уряді Дмитро Добродомов в коментарі журналістам.

«Генеральна прокуратура до 15 травня 2015 року надасть робочій групі дані щодо корупції в українському уряді. Ми отримаємо попередні дані за фактами, озвученими паном Гордієнком», – заявив секретар робочої групи Дмитро Добродомов.

Крім того, він відзначив, що робоча група може говорити про афільований вплив деяких нардепів на держпідприємства. «У ході нашого розслідування, а ми вже можемо про це говорити, афільований вплив на держпідприємства мають конкретні політики, в тому числі і народні депутати. Це і називається словом корупція. Зараз ми будемо досліджувати, хто саме, з яких політичних сил, і які народні депутати мають

вплив, яким чином і через яких людей», – зазначив депутат.

За  словами Дмитра Добродомова, мова йде про більшість підприємств, які заслуховує робоча група.

«Момент дуже цікавий, з чим ми зіткнулися і побачили, що майже до всіх ключових моментів, де ми можемо говорити про корупційні ознаки, пряме, безпосереднє відношення мають українські суди. Суди влазять в умови тендерів і рішення судів зобов’язують держпідприємства купувати продукцію за завищеною ціною», – підкреслив Добродомов.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *