ОСТАННІ НОВИНИ

Правоохоронці просять зголоситися очевидців ДТП, що сталися у Львові

|

Учора, 26 квітня, близько 23.50 години на вулиці Богдана Хмельницького (поблизу станції Підзамче) у Львові сталася автопригода. Невідомий водій, керуючи невстановленим транспортним засобом, здійснив наїзд на 31-річного львів’янина. Внаслідок ДТП пішохід отримав тілесні ушкодження, а водій місце пригоди залишив. Про це Львівському порталу повідомили у відділі Державтоінспекції  Львова.

Ще одна дорожньо-транспортна пригода сталася сьогодні, 27 квітня, вночі. Близько 01.45 години до чергової частини Державтоінспекції міста Львова надійшла інформація з медичного закладу про те, що до них звернувся 36-річний чоловік, який повідомив про тілесні ушкодження отримані внаслідок ДТП. Зі слів потерпілого, подія трапилась о 01.40 годині на вулиці Героїв УПА, 78. Невідомий водій, керуючи невстановленим автомобілем, здійснив наїзд на чоловіка та поїхав із місця пригоди. Як наслідок, пішохід отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований.

Правоохоронці просять зголоситися всіх, хто має будь-яку інформацію про обставини цих дорожньо-транспортних пригод, а також інші дані, що можуть допомогти у пошуку водіїв-втікачів.

Просимо звертатися за телефоном «102» або (032) 238-40-27 – у чергову частину Державтоінспекції міста Львова.

Фото: PHL