ОСТАННІ НОВИНИ

«Народний Контроль» вимагає прозорого використання коштів на ремонт доріг без показухи та марнотратства

|

У той час, коли голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка на своїй сторінці у Фейсбуку пише, що ремонтувати дорогу біля облдержадміністрації – це показуха і марнотратство, позаяк, у місті є дороги у набагато гіршому стані, жителі Рясне-1 та вул. Пасічної роками просять міських чиновників привести їхні вулиці до ладу. Про це заявив лідер депутатської групи «Народний Контроль» у Львівській міській раді Валерій Веремчук, повідомляє Львівському порталу прес-служба «Народного контролю».

 

Валерій Веремчук уже написав звернення до мера Львова Андрія Садового з проханням провести ремонт вул. Динівська та відкрити провулок, що знаходиться між будинками по вул. Ряснянській, 32 та вул. Брюховецькій, 97, а також привести його в належний стан, для проїзду транспорту.

Також Валерій Веремчук звернувся до голови Личаківської райадміністарції Івана Лозинського з проханням облаштування прибудинкову територію на вул. Пасічній біля будинків № 45, 47 та 49. 

Дані депутатські звернення Валерій Веремчук виголосив на сесії міської ради 23 квітня.

Також під час пленарного засідання один з лідерів «Громадського руху «Народний Контроль» Валерій Веремчук звернуся до очільника Львова Андрія Садового з вимогою перевірити усі тендерні процедури на ремонти доріг у місті. Позаяк, стало відомо, що переможцями тендерів, проведених у районних адміністраціях Львова, стали фірми, які пропонують значно вищі ціни аніж інші підрядні структури.