ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині оголошено конкурс проектів із відзначення важливих дат і подій

|

Для інститутів громадянського суспільства департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Львівської обласної державної адміністрації оголосив конкурс програм (проектів, заходів). Його переможці отримають фінансову підтримку за рахунок коштів Обласної програми відзначення у Львівській області свят державного, регіонального, місцевого значення, пам’ятних дат та історичних подій у 2015 році. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ЛОДА.

Інститути громадянського суспільства, які бажають подати свої проекти, повинні бути зареєстровані в установленому порядку не пізніше ніж за два роки до оголошення конкурсу.

Конкурсні пропозиції можна подавати до 22 травня 2015 року включно (крім суботи, неділі та святкових днів) за адресою: 79008, м. Львів, вул. Винниченка, 18, каб.403-А.

Загальний фонд конкурсу становить 50 тисяч гривень. На фінансування однієї програми (проекту, заходу) передбачено від 3 до 10 тисяч гривень.

Переможців конкурсу визначать до 22 червня 2015 року.

Детальніше з правилами подання проектів на конкурс можна ознайомитися на сторінці департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Львівської ОДА.

Фото:  hmsoczahist.com.ua