ОСТАННІ НОВИНИ

«Дніпро» у півфіналі Ліги Європи, «Динамо» за бортом турніру

|

Дніпропетровське «Дніпро» вийшло у півфінал Ліги Європи. Команда Мирона Маркевича забезпечила собі путівку до четвірки найсильніших команд  другого за престижністю турніру старого континенту завдяки голу Євгена Шахова. Про це інформує кореспондент Львівського порталу.

На столичному НСК «Олімпійському» дніпряни майже весь матч володіли ініціативою, але особливо небезпечних моментів поблизу воріт Раяна підопічним Маркевича створити не вдавалося.

Лише в другому таймі, Євген Шахов, який змінив на полі Романа Безуса потужно пробив з-за штрафної, і після незначного рикошету м`яч залетів у ворота бельгійців. На те, щоб зрівняти рахунок у «Брюгге» часу було мало, а можливостей ще менше. Як результат 1:0 і далі крокують дніпропетровці.

Натомість інша українська команда «Динамо» залишає Лігу Європи. В 1/4 фіналу турніру підопічні Сергія Реброва поступилася в гостях «Фіорентині» – 0: 2. Враховуючи нічию в Києві (1: 1), рахунок двохматчевого протистояння – 3: 1 на користь італійського клубу.

Варто зазначити, що весь другий тайм кияни провели в меншості, другу жовту за симуляцію отримав Ленс.

Що стосується «Дніпра», то команда Мирона Маркевича продовжує свою переможну ходу по плей-офф Ліги Європи. Суперника по півфіналу дніпряни дізнаються вже завтра. Серед можливих опонентів «Фіорентина», «Севілья»
або «Наполі».

Фото: prosport-ru.tsn.ua