ОСТАННІ НОВИНИ

Сьогодні на Книжковому Арсеналі презентують книгу про успішних українців

|

Сьогодні, 23 квітня, в рамках Книжкового Арсеналу у Києві відбудеться перша публічна презентація книги-дайджесту «The Ukrainians: історії успіху», що вийшла друком у Видавництві Старого Лева. Про це Львівському порталу повідомили організатори презентації.

«Наша подія складатиметься із двох частин: власне презентації та подіумної дискусії “Успішний українець: ознаки, цінності, принципи» – повідомляють упорядники книги.

Презентуватимуть книгу співзасновники проекту TheUkrainians.org Володимир Бєглов та Тарас Прокопишин, а також літературний редактор книги-дайджесту Катерина Міхаліцина із «Видавництва Старого Лева».

У книзі зібрано 20 мотивуючих розмов, опублікованих на сайті theukrainians.org протягом першого року існування проекту «The Ukrainians» – онлайн-журналу про успішних українців, ініціативу та відповідальність. Героями книги стали успішні українці, не схильні поступатися власними принципами та цінностями, здатні перемагати у глобальному світі. Це проактивні інноватори, відповідальні громадяни й чесні люди, які реалізуючи власні ідеї й проекти змінюють Україну на краще.

 

Також протягом презентації про успіх та успішність в Україні дискутуватимуть відомі українці, розмови з якими опубліковано у книзі: керівник НТКУ Зураб Аласанія, письменник Юрій Андрухович, керівничка ГО «Гараж Генг» Ірина Соловей та керівник greencubator Роман Зінченко.

Фотоматеріали: Максим Баландюх, Світлана Левченко, Андрій Кузьмінський, Костя Бєглов, Чілла Палош, Назарій Пархомик, Левко Піджарий, Євген Гулюк, Аліна Іванова, Катерина Рєпіна, Петро Задорожний.

Передмову до книги написав  Андрій Куликов.