ОСТАННІ НОВИНИ

На будівництво житла для учасників АТО та їх сімей виділили аж три земельні ділянки у Львові

|

Сьогодні під час сесії Львівської міськради депутати погодили ЛКП «Рембуд» проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки у районі вул. Під Голоском (для будівництва житла для учасників АТО). «За» проголосувало 78 міських обранців, передає кореспондент Львівського порталу із зали засідання.

Згідно рішення, ЛКП «Рембуд» затвердили проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надали земельну ділянку, площею0,6350 га, у районі вул. Під Голоском у постійне користування для будівництва та обслуговування багатоквартирних житлових будинків сім’ям загиблих військовослужбовців – учасників АТО, військовим – безпосередньо учасникам АТО, учасникам добровольчих батальйонів, яких задіяли в проведенні антитерористичної операції, та військовослужбовцям Держприкордонслужби – учасникам АТО.

Крім того, після суперечок та пропозиції Львівської обласної спілки соціального захисту бійців АТО і сімей загиблих сімей учасників АТО, якій прийшли на сесію, депутати зарезервували ще дві земельні ділянки на вул.

Під Голоском, орієнтовною площею1,69 гата0,76 га. Ці ділянки є суміжними з вище зазначеною ділянкою і також призначаються для будівництва та обслуговування багатоквартирних житлових будинків для учасників АТО та їхніх родин.

Таку пропозицію спілка висунула для того, аби зняти напругу в питанні будівництва житла для військових і задовольнити потреби всіх категорій: сімей загиблих, інвалідів бойових дій та самих учасників АТО та їхні родини.