ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині бельгієць «влетів» у припарковане авто

|

У Миколаївському районі на Львівщині внаслідок автопригоди постраждали четверо людей. Це сталося вчора, 22 квітня, близько 17.35 години на вулиці Львівській у селі Рудники, повідомляє Львівському порталу прес-служба управління ДАІ у Львівській області.

За кермом автомобіля «Skoda Fabia» був 66-річний громадянин Бельгії, який тимчасово проживає у Дрогобичі. За попередніми даними, чоловік не обрав безпечної швидкості руху, виїхав на зустрічну смугу руху та влетів у припаркований легковик «Mercedes». У момент зіткнення в цьому авто були водій та його дружина, мешканці Дрогобицького району. Внаслідок ДТП вони отримали поранення. Зокрема, у чоловіка діагностували забій грудної клітки та перелом ребра, а в жінки – перелом руки.

Окрім цього, травмувався керманич автомобіля «Skoda Fabia» та його пасажир. У водія – поранення ніг, а в пасажира – забій.

Після огляду лікарів та надання необхідної медичної допомоги, усіх постраждалих відпустили додому.

Державтоінспекція звертається до автомобілістів: будьте завжди уважними й обережними за кермом, не перевищуйте швидкість, сумлінно дотримуйтеся Правил дорожнього руху!