ОСТАННІ НОВИНИ

Завтра опублікують прізвища тих, хто фінансував тероризм на Донбасі, — Геращенко

|

Радник глави МВС України, народний депутат Антон Геращенко обіцяє, що в четвер на сайті центру збору інформації про терористів і сепаратистів “Миротворець” буде оприлюднена схема фінансування терористів на Донбасі.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook, передає Телеканал новин “24”

Завтра на сайті “Миротворець” будуть опублікована схема збору коштів на підтримку терористів “Новоросії”, з іменами, прізвищами і сумами коштів перерахованих на придбання зброї та амуніції терористам,
— заявив Геращенко.

Радник глави МВС додав, що мешканцям західних країн доведеться давати свідчення щодо своєї участі у фінансуванні тероризму.

“Особам, що проживають на території цивілізованих країн Європи та Північної Америки приготуватися давати роз`яснення спецслужбам країн, на території яких Ви проживаєте, про мотивацію перерахування грошей на підтримку терористів Путіна”, — підкреслив Геращенко.

Як зазначив депутат, всі дані про добровільне фінансування тероризму на Донбасі були отримані в ході проведення інформаційної спецоперації “Розвідний ключ”.

Нагадаємо, раніше народний депутат Антон Геращенко звинуватив скандально відомого журналіста Анатолія Шарія у причетності до фінансування тероризму.