ОСТАННІ НОВИНИ

Потрібні добровольці на контрактну службу у Другу медичну роту ім. Задорожного

|

Добровольців запрошують вступати на контрактну службу у Другу медичну роту імені Василя Задорожного при Національній гвардії України. Бажаючі потрапити до лав медроти, служитимуть за контрактом. Про це Львівському порталу повідомили у прес-центрі громадського формування «Рабів до раю не пускають».

У громадському формуванні нагадують, що при Нацгвардії вже існує Перша медична рота ім. Пирогова, яка була створена за сприяння громадського формування «Рабів до Раю не пускають» наприкінці 2014 року. На початку січня 2015 року медрота розпочала свою активну діяльність у зоні Антитерористичної операції, де базується при лікарні в місті Артемівськ. Основним завданням цієї роти – евакуація поранених прямо з поля бою, надання першої невідкладної допомоги військовослужбовцям. Варто зазначити, що волонтери та бійці Першої медичної роти ім. Пирогова героїчно врятували не одне людське життя в АТО. Через їхні руки пройшли тисячі поранених не лише військових, але й мирних жителів.

На сьогодні є потреба у створенні аналогічного підрозділу на Маріупольському напрямку, а саме Другої медичної роти ім. Василя Задорожного. Відтак, до цієї роти на контрактну службу запрошуються лікарі, санітари, водії. Бажаючі можуть пройти співбесіду завітавши до штабу «Рабів до раю не пускають», що знаходиться на вул Підмурна, 5 (за ринком «Добробут»).

Окрім того, волонтери звертаються до небайдужих людей з проханням допомогти забезпечити новостворену медроту відповідним транспортом та амуніцією.

Ілюстрація: ukr.media