ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські туроператори пропонують відпочивальникам тури в кредит

|

Львівські туроператори знають, як спланувати літній відпочинок львів’ян, щоб ті  не витрачали зайвих коштів та навіть заощаджували. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ПриватБанку.

Зокрема туристичні фірми Львівщини – «Поїхали з нами», «Міст Тур», «Сімейний відпочинок», «Тур ретур», «Елітіс трепел», «Вир мандрів», «Острів скарбів», «Флагман», пропонують клієнтам-власникам карток ПриватБанку відтермінувати оплату придбаного туру,  за допомогою сервісу «Оплата частинами».

За допомогою сервісу «Оплата частинами» вартiсть будь-якого відпочинкового туру можна розділити на рівні частини (до 12 частин). Кредит оформлюється за лічені хвилини – безпосередньо на місці. Договором з усіма необхідними реквізитами фактично є чек покупки. І головне, за умови своєчасного внесення всіх платежів користування кредитом для клієнта ПриватБанку – є повністю безкоштовним.

Кожен клієнт банку легко може дізнатися про суму ліміту «Оплата частинами». Для цього треба відправити на номер 10060 SMS із текстом chast.

Фото: khersonskaya.all.biz