ОСТАННІ НОВИНИ

В травні у Львові відбудеться перший Велофестиваль

|

16-17 травня у Парку культури пройде перший велофестиваль «Велопарк», який збере усю велоспільноту міста. Захід об’єднає спортивне, музичне, кулінарне та мистецьке поціновування велоруху. Для організації цієї унікальної події об’єдналися Парк культури, ГО «Велоклуб Роверс» та FrankyKustomFamily. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ЛМР.

Протягом двох днів Парк культури стане велоцентром Львова. Під час фестивалю відбудеться другий етап Чемпіонату України з велотріалу, змагання з велополо, крос-кантрі і з MiniUrbanDownhill. Фестиваль відкриє велозаїзд містом «Greenbike». Також відвідувачі матимуть змогу скористатися послугами веломайстерні та взяти велосипед на прокат від компанії veliki.ua. А для поціновувачів оригінальних велосипедів буде організована веловиставка від FrankyKustomFamily.

«Велосипеди вже стали невід’ємною частиною нашого міста. Це зручний, швидкий та екологічний спосіб пересування. Саме тому разом із велоспільнотою вирішили зібрати в одному місці усіх, хто їздить, планує чи просто цікавиться велосипедами», – розповіла адміністратор Парку культури Оксана Наконечна.

Також відвідувачів Велопарку чекатиме ранкове заняття з йоги на велосипедах, а для найменших буде облаштована велозона. Ще однією особливістю події стане виготовлення кастом-велосипеда від FrankyKustomFamily у реальному часі. Під час фестивалю також діятиме велобарахолка, буде організована тематична музична програма та облаштована фаст-фуд зона.

До фестивалю стартував конкурс велоселфі, взявши участь у якому можна виграти веломандрівку на двох, сертифікат від веломагазину та кастомний дзвіночок на велосипед. Усі деталі фестивалю та конкурсу у події «ВЕЛОПАРК» на фейсбуці.

Фото: ФБ