ОСТАННІ НОВИНИ

Львовом проїдеться автоквест на підтримку військових в АТО

|

У Львові відбудеться благодійний автоквест, до участі в якому запрошуються усі бажаючі, які мають намір підтримати військових в АТО. Про це Львівському порталу повідомили у прес-центрі громадського формування «Рабів до раю не пускають», які і виступають організаторами заходу.

Участь у квесті можуть брати команди, які полюбляють активно та весело проводити час, орієнтуються на місцевості, зокрема по Львову, і звісно володіють автомобілем. Вартість участі у заході становить 100 гривень. Усі зібрані кошти підуть на потреби бійців АТО, зокрема батальйону «Львів» та Першої медичної роти при Національній гвардії України.

Для того, аби взяти участь в автоквесті, потрібно попередньо зареєструватися, відправивши електронний лист на пошту: [email protected] з назвою екіпажу (за бажанням), прізвищем та ініціалами капітана, номер мобільного телефону капітана і маркою автомобіля. Або ж ці дані надати безпосередньо на місці збору учасників квесту. 

Збір учасників благодійного автоквесту відбудеться 16 травня о 20:00 біля штабу ГФ «Рабів до раю не пускають», що знаходиться за адресою: вул. Підмурна, 5. На місці збору учасників відбудеться реєстрація команд, встановлення номерів екіпажу на автомобілі, детальніше пояснення усіх правил та умов участі у заході. З собою варто прихопити карту Львова або Навігатор. Початок автоквесту о 21.00.
Перша частина квесту буде полягати в пошуку автомобіля, який буде рухатися по Львову згідно правил дорожнього руху. Кожних 5-7 хвилин на номер телефону (який був вказаний при реєстрації) буде приходити інформація про місцезнаходження автомобіля. Кожному екіпажу необхідно знайти цей автомобіль, на задньому склі якого буде розміщена загадка, розв`язком якої буде місце проведення другого етапу, інформацію про який учасник отримає на місці. Переможців очікують приємні призи.

За більш детальною інформацію можна звернутися за телефонами 063-305-65-95 (Олег), 067-479-34-40 (Ярема) або за електронною адресою: [email protected]


Афіша: ГФ «Рабів до раю не пускають»