ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові в нову поліцію вже записались дві тисячі громадян

|

Другий день у Львові триває конкурсний набір громадян на навчання у нову поліцію. Зранку до палацу Потоцьких не припиняється потік бажаючих заповнити анкету. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомляє прес-служба ГУМВС України у Львівській області, інформує кореспондент Львівського порталу.

«Ми плануємо взяти на службу в поліцію вісімсот осіб. Це повинні бути громадяни віком від 21 до 35 років включно, освіта та служба в армії значення не мають. Ці люди повинні бути несудимими, морально стійкими, здоровими, повинні мати деяку фізичну підготовку. Після цього тести, далі ми перевіримо їх по базі МВС та направимо на навчання», – розповів заступник начальника Головного управління МВС України у Львівській області, полковник міліції Сергій Зюбаненко.

Навчання буде дуже інтенсивним і включатиме правову підготовку майбутніх поліцейських, а також психологічну та фізичну підготовку. Далі – іспити.

«Як показує досвід міста Києва, практично усі, хто був допущений до навчання, склали іспити. Але й ті, хто їх не склав, все одно залишаються в резерві і по мірі необхідності, ми звертатимемось до цих громадян з пропозиціями служити в поліції», – зазначив Сергій Зюбаненко.

Нагадаємо, конкурсний набір громадян на навчання у нову патрульну службу Львова триватиме до 13 травня 2015 року. Усі бажаючі можуть заповнити електронну анкету на сайті МВС або за адресою: м.Львів, вул. Коперніка, 15 (палац Потоцьких) у робочі дні з 09.00 до 18.00. Телефон гарячої лінії (032) 258-62-22. Бажаючі заповнити анкету повинні мати з собою паспорт громадянина України та ідентифікаційний код.