ОСТАННІ НОВИНИ

На вулиці Черемшини у Львові згоріла квартира. Родина втратила помешкання й собаку

|

19 квітня у багатоповерховому будинку на вулиці Черемшини внаслідок короткого замикання, повністю згоріла квартира. Про це повідомляє прес-центр ГУ ДСНС у Львівській області, передає кореспондент Львівського порталу.

О 11:56 до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу в квартирі на 4-му поверсі 5-поверхового житлового будинку в м. Львові по вул. Черемшини, 6.

Попередньою ймовірною причиною займання стало коротке замикання електромережі. На момент пожежі власників у квартирі не було. Сусіди помітили густий дим із вікна й одразу викликали рятувальників. Вогнеборці приборкували займання в апаратах захисту органів дихання через сильне задимлення приміщення. Пожежу ліквідували о 12:23.

 

Водночас, як інформують у facebook представники групи «Варта 1», хоч пожежники вогонь погасили, але втрати, які зазнала сім`я дуже значні. Вони в прямому розумінні слова залишилися без даху над головою. Всі мешканці даної оселі живі і здорові, так як не були присутні у домі в момент загоряння, але втратили свого чотирилапого друга – песик сам вдома вчадів…

Сім`я, яка складається з матері і сина, не в змозі впоратись з бідою самотужки. Всім, хто має можливість хоч якось допомогти сім`ї впоратися з цією бідою, надаємо прямі контакти:

097 87 79 002 (Вікторія Йосипівна)

5457 0822 3014 9408
Біжик Анастасія(картка Приватбанку)

Фото, відео: ГУ ДСНСУ у Львівській області