ОСТАННІ НОВИНИ

Роман Ілик проміняв політичну кар’єру на стоматологію

|

Роман Ілик склав повноваження голови Львівської обласної партійної організації ВО «Батьківщина». Відповідну заяву подано лідеру Партії Юлії Тимошенко. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі партійної організації.

У заяві Р.Ілик наголошує, що має намір більше сконцентруватись на професійній та громадській діяльності.

«Для мене було великою честю представляти у Верховній Раді України VII скликання інтереси Партії та мешканців 121 виборчого округу Дрогобиччини, з якими ми спільно боролися під час Революції Гідності, і сьогодні, разом, підтримуємо учасників війни на сході України та їхні родини.

Позачергові парламентські вибори завершилися переконливою перемогою патріотичних, проєвропейських політичних сил. У ВРУ VIII скликання створено демократичну коаліцію, яка реалізовує прагнення українського народу жити у вільній, мирній, європейській державі. Партія ВО«Батьківщина» – повноцінний член владної коаліції.

Беручи до уваги те, що в подальшому маю намір сконцентрувати свою роботу на громадській та професійній діяльності, керуючись європейськими нормами демократії та Статутом Партії, складаю з себе повноваження голови Львівської обласної партійної організації ВО «Батьківщина».

Хочу щиро подякувати Вам, Юліє Володимирівно, як лідеру «Батьківщини», усім партійцям за спільну роботу, особливо в умовах жорсткої опозиції, та Вашу довіру», – зокрема, зазначено у заяві.

Як відомо, Р.Ілик пішов у велику політику з посади головного лікаря «Клініки стоматології Р.Ілика», що в Дрогобичі.

Фото: Львівський портал